7 zanimivih odličnih šolskih izobraževanj različnih strankov sveta


V italiji se udeležujejo 13 let, vedno zamenjajo šolo dvakrat, ne pa tudi šolske oblike in ne izkoristijo vhodnih večerov. Po petletni osnovni šoli, ko je italjanski desetletnik preživel 11 let, se preusmerijo v srednjo šolo. To je že druga šola, ki ima druge učitelje in enalasce. Jaz mislim, da ona opijat-tako s prvim razredom. Če želite, če želite, če želite, se vam zdi, da je v paru, kar je velika sosedka po paru, dokaj malo. Po mnenju italijanskih učiteljev in rojdejlov, taka sistem s ranego vozra učiteljem otrokom prisporedi knjigo v novih okoliščinah življenja in se ne boji peremen.


Дальше - lice. Vse osebe v Italiji profili. Potem lahko učiteljica v 14 letih zelo dobro podpiše, kuma in uči še več. Jaz šololjubnike in roditelje zaveravam, kar je 14 let - to je zelo slikovito zgodaj, da bi lahko naredili take pomembne rešitve. Novo državo šteje, da sistem ne spreminja desetiletij.

2.Francija: 20-ballna sistem ocenok
Kako deluje šolsko izobraževanje iz Finske do Japonske
V Franciji je sprejela 20-ballna sistema ocenok. Taka sistem privabi luč osveži uroven značaj, ona bolj točna, pri nej «ne šaljiviš». Ko je ocenil vsega petja (na samem triletju), učitelj nevoljeno natugigira svoje ljubimce in zanižava tem, ki jih nedoločno predstavlja.

Každyj semestrov roditeljev po pošti dobivajo tabel uspehemosti svojih otrok. V vseh pregledih in ocenah po 20-baličnih omarah z obkrožanjem do drugih, na primer, 14,72. Po tej informaciji ne more zakančivati ​​roditelja iz tabele. V tem pogledu je kolonija, v kateri je bila ocenjena ocena učencev po vseh predmetih v predhodnih semestrah, s katerimi ocenjujemo dinamiko. Za vsakega posameznega predmeta navedite srednjo oceno po razredu - mogoče hitro opaziti, kako uspeti rebënko po primerjavi z drugimi.

3. Japonska: začetno učno leto v aprilu
Kako deluje šolsko izobraževanje iz Finske do Japonske
V začetni šoli japonci nastopajo v vozraste šestih seme let, učni letnik v njih tradicionalno začne v aprilu. Japonci štejejo, kar je najboljše vreme za začetek nove etape v življenju. Japonska šola se nahaja iz tretje stopnje: začetna (Dana: Gako :), srednja (Tju: Gako :) in višja (Ko: to: Gako :). V začetni šoli se udeležuje šestih let, v srednjih in starejših - po treh letih. Tako je vsega 12 razredov, ki niso obveščeni od nikogar več deveti. Pri tem 94% rebata nastopajo v desetih razredih. Japonski šolarji (študentje in študentje) se imenujejo iz največjih zaposlenih in delovno sposobnih ljudi v strahu - ko že v srednjih šolah nastopa ogromno število domačih in preverjenih nalog.

Ves šolski letnik se deli na tri semestre: pervyj je dolg z aprelâ po juliju, vtoro - s septembrom po decembru in zadnji, ustrezno, s januarjem in do konca marca. Vsi kanikuli se odpravljajo na pripravo na izpisnico in so napisali delavec. Kanikuli za jancev - to je čas, ko je mogoče temeljno sest za učëbu. Poleg tega se zatečete in vhodite - za izvedbo zadaj. Vzporedno se začnejo s sedmih razredov, odhajajo dva ali trikrat v letu, od katerih izhajajo iz največjih težav v življenju vsakega japonskega.

4. Kitajska: letni kanikuli za vse mesece
Kako deluje šolsko izobraževanje iz Finske do Japonske
«Mi učimo, pokažimo. Jaz bom učil, pokažem ne pamet »- slogan kitajskega starejšega klavirja, ki ne govori več. V strahu s skoraj poltoralniliardnim naseljevanjem se nahaja visoko izobrazbo - eden od manjših, če ne objavljamo edinstvenih, socialnih liftov za tehnike, ki hočejo začeti boljše, kaj vsakdanjega miselnega ritma.

Tipičen razpoloženj danskega kulinaričnega čudeža in s točkami zrelih sanitarnih normativov in preprosto po-človeško. Podʺëm ne pozdravljam utra in srazu že samostojne užitke. S 8.00 in do 16.00 uroki, potom s 16.00 in do 21.00 - dodatna zaposlitev. Letni kanikuli se začnejo v avgustu in sestavljajo celo en mesec, in del, ki je iz njih, je potreben samopod priprave. Obična letna slika v trgovskih centrih z dobrimi klimatskimi napravami: sotni ljudje, popolno ne zanimajočih se španskega, brez korpusačev nad učitelji in učitelji. Kakor pravilo, to starejši klassniki, ki se pripravljajo v glavnem izvlečku svojega življenja - Gaokao (vstopajoči izvlečki v glasbo).

5. Velika Britanija: učenje dobrega manerama
Kako deluje šolsko izobraževanje iz Finske do Japonske
Oče mnogo šol v Veliki Britaniji, tudi državne, - to so pansioni. Torej učenci v nikogaršnjem ne samo obiskujejo zaposlitve, ampak tudi živijo. Po vsej točki se nahajajo velikega ogorožennu teritorije (po malem, majhnem računalniku), na katerih se nahajajo učbeniški in živahni objekti ter obvezno športni center. Če britanska začetna šola vključuje veliko pozornosti, to je srednja naloga za izobraževanje in izobraževanje. Pričëm v razumevanje «izobraževanja» vstopa ne samo v izobraževanju, v novoj ritmiki, v delovanju z besedilom in informacijo, tako da se predstavi pred revizorjem in ponizom umetnostmi - kot klasično osebno, tako in sodobno.

Vospitanie angleškega džentlmena ali juno ledi - pregativa najboljših elitnih šol, no za zmerjanje vesti sebe v javnosti sl





https://ipim2.b-cdn.net/for%20college.pdf
https://ipim2.b-cdn.net/How.pdf

Martha Simons

A 27-year-old freelance journalist based in London, specialising in the media industry.