O Netherlands

O Netherlands o se nofoaga lelei mo tamaiti aʻoga e faʻatauaina le fou ma le saolotoga fausiaina. O le aʻoaʻoga a Holani e faʻataʻitaʻia agai i aʻoaʻoga sili ona lelei faʻatasi ma le atinaʻeina o agafesootai tomai ma aganuu malosi. O le aʻoaʻoga faiga i Netherlands o loʻo lelei faʻatulagaina ma agaʻi i le faʻalauiloaina o fou i totonu o tamaiti aʻoga. E ui e le oi ai aʻoaʻoga tulaga faʻa-aʻoga, ae tuputupu aʻe le aoga muamua, aʻoga maualuga ma aʻoga maualuluga i lenei atunuʻu. Aoga i fafo - manaia mea moni e uiga i le suesueina i Netherlands:




http://cccuwe.ae/wp-content/uploads/formcraft3/1/7359c4baa7565b5162965618f1efd1b3-live.pdf
http://hotelocean.com/wp-content/uploads/formcraft3/4/26b27babce2663b543ad41fc43ab7bac-Students.pdf
http://nathanknightdesign.com/wp-content/uploads/formcraft3/2/649c691ee8a40e7db3ebb9a88e51b179-Professional.pdf
https://sites.google.com/site/coldcup54321/golfdcup/University.pdf
https://sites.google.com/site/coldcup54321/golfdcup/Pay%20for%20essay.pdf

Maualuluga aʻoga i Netherlands e lauiloa i le lalolagi atoa. Taʻitasi aʻoaʻoga aʻoga maua ai se fesoʻotaʻiga o fegalegaleaiga, o nisi o loʻo faia ise atunuʻu faʻavaomalo. O le Netherlands o se tasi o le muamua atunuu i le konetineta Europa na faalauiloa polokalame iunivesite i le Igilisi atoa. I aso nei, ua silia ma le 2,000 polokalame a le atunuʻu i le tele o vaega - mai le bioengineering e faʻatusatusa tusitusiga. I le avea ai o se tulafono, IELTS 6.0-7.0 e lava mo le ulufale, fuafua i le filifilia polokalama.
I le avea ai ma se tasi o sili ona atiaʻeina ma alualu i luma atinaʻe, le malosi Netherlands e fegalegaleai ma fou ma o se metotia fatufatuina i le saienisi ma aʻoaʻoga. Faʻamalosi polokalame a le iunivesete i le fuafuaina o taulaga, tusiata fale, inisinia, fausaga ma atinaʻe gafataulimaina, faʻapea foi ma aʻoga tusiata ma se taʻutaʻua i le lalolagi atoa ua tosina talavou alualu i luma mai i le lalolagi atoa mo le sili atu nai lo le tausaga. O le sikola lauiloa Erasmus Mundus ua avea e avea ma sui o le lauiloa Dutch filosofia Desiderius Erasmus.
Iunivesite a le setete suʻesuʻega ofoina ofo talavou talavou tele avanoa mo se galuega faasaienisi. O le atinaʻeina mea ma le faʻavae faʻatekinisi o iunivesete, o se faʻamamafa tele i luga o le faʻatinoina o faʻamatalaga o suʻesuʻega ma se faʻamalosi saienisi faʻamalosi faia polokalame fomaʻi i le faasaienisi apalai o se tasi o sili sili ona lelei i Europa.
O le aʻoaʻoga i Netherlands o loo aʻoaʻoina atoa-faʻavae-mai le vasega faʻataʻitaʻi i le iunivesete, aʻoaʻoga aʻoaʻoga fatufatu faʻatulaga tulaga mo le aʻoaʻoina aunoa ma popolega. I iunivesete, e le o se aga masani le faatupuina o tauvaga pe vaevae le kulupu i le "ausia" ma le isi, ma averesi iuga e manatu o le masani. Le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o ia lava ua mamanuina i se auala o le maualuga ma le aupito maualalo togi e faʻatoa naʻo le 0.01% o mataupu. Lea faʻatagaina tamaiti aoga ina ia aua neʻi galo le talitonuina o latou agavaʻa ma faʻamalosia ai latou e atili galue.
O Netherlands, aemaise Amsterdam, ua lauiloa e le toatele ona o lo latou faapalepale ma le saʻoloto-mafaufau o latou tagata nonofo. Talu mai le Renaissance, o le agaga saoloto o tuʻufaʻatasiga ma saolotoga ua mauaʻa iinei, lea e tosina mai ai le faitau afe o tagata fatufatu mai le lalolagi atoa. O Netherlands e lelei atoatoa mo na tamaiti aʻoga e manaʻo e faia ni uo fou ma tagata fiafia ma oʻo atu i le olaga malie o se tagata aʻoga Europa.

Martha Simons

A 27-year-old freelance journalist based in London, specialising in the media industry.